Franse maïskip met lentegroente



– Haal de Franse maïskip een uur van te voren uit de koeling zodat deze op kamertemperatuur kan komen.
– Verwarm de oven voor op 175°C.
– Doe de olijfolie, mosterd en de fijngehakte knoflook bij elkaar in een kommetje en meng goed door elkaar.
– Breng op smaak met een flinke snuf peper en zout.
– Schil de wortels en snijd ze door midden en door de helft, doe dit ook met de lenteui.
– Snijd de courgette in plakjes.
– Leg de groente in een ovenschaal.
– Leg de franse maïskip hier boven op en smeer ‘m in met het mosterdmengsel. Giet het overige mengsel over de groente.
– Zet de schaal in de oven voor ca. 1 uur en 15 minuten.
– Haal de kip uit de oven en serveer.
lekker met: vers afgebakken stokbrood of huisgemaakte friet

TIP VAN ChicksLoveFood

Taste Of The World